Öğretim Elemanlarımızın Başarısı

Eğitimde lider YTÜ’nün 111. yılında 111 en beğenilen eğitimcisi için düzenlenen sertifika töreni Tarihi Hamam’da gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin oylarıyla seçilmiş eğitimcilerimize sertifikaları Değerli Rektör ve Rektör Yardımcılarımız tarafından takdim edildi.

Gerçekleştirilen törende öğrencilerimiz tarafından en beğenilen 111 başarılı akademisyen arasında yer alan öğretim elemanlarımız; Öğr.Gör. Hilal TUFAN ve Öğr.Gör. Arzuhan KOCABAŞ sertifikalarını Eğitim-Öğretim Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Nur BEKİROĞLU’ndan aldılar.

Sertifika törenine katılan Bölüm Başkanımız Prof.Dr. Yakup ÇELİK öğretim elemanlarımızın sevincine ortak oldu.

Öğretim elemanlarımızın başarısı Türk Dili Bölümü’nü bir kez daha gururlandırdı.

28.02.2022

Öğr.Gör.Hilal TUFAN